Имам нужда от нови админи просто сървърите са много посещавани и дори по 20 админа на сървър не стигат !!!
Не всеки ще стане админ и не всеки може да бъде админ в UCTT ние имаме изисквания.
http://www.UCTT.info търси админи с опит и с добра преценка за играта. Моля, когато подавате молба не лъжете защото всеки от админите ми знае играчите, които играят често и знаят на какво си способен ТИ.
.: Примерна молба :.
- Моля споделете, колкото се може повече информация така имате по-голям шанс
1.Как се казвате: 2.На колко сте години: 3.От кога играете в нашите сървъри: 4.В кои сървъри играете най-много 5.Nick: 6.Server: (Кой сървър желаете да сте админ) 7.Някога били ли сте админ: 8.Къде сте били админ до сега: Ще питам колегите, където сте били админ така, че не се трудете да лъжете. 9.а колко време сте били админ: 10.Ползвалили сте amx_blind: Ако да кажете за какво служи. 11.След като ви дам права е задължително да имате собствена тема в ТОЗИ раздел като ТАЗИ, задължително трябва да прикачвате демо на следните видове хакери: Wall, AIM, KZX (Ако някой има speed + от изброените хакове го баннвате без демо, но е хубаво да го впишете в темата дори да нямате демо). 12.Защо искате да станете админ. 13.Какво не ви харесва в сървърите. 14.Какво ви харесва в сървърите. 15.Прочетохте ли цялата тема(дори долу) 16.Skype:? 17.По колко време може да играете в сървърите?
След като подадете молба това, че не съм ви отговорил не значи нищо така, че МОЛЯ не ми пишете по skype като питате. Abe kaspare odobren li sum molq te pogledni temata. BLA BLA BLA.
Моля не пишете ИЗЛИШНИ КОМЕНТАРИ освен ако не сте админ вече в UCTT и нямате мнение над някоя молба.
Моля давайте само по 1 молба ако искате в нея може да включите няколко сървъра, в които искате да сте админ а не да пишете по 2,3 мнения.
Ако сте админ вече не давайте молба
.: След като станете админ :.
В UCTT сървърите има добро amx_blind меню след като напишете amx_blind ще ви излене поле с играчи 1.Nick 2.Nick 3.Haker 4.Nick
След като цъкнете 3 до ника ще излезне 1 надпис BLIND ако той убие някой с блинда значи е хак Ако не знае какво става и се мотка по картата значи не е хак.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА ВСЕКИ ХАК СЛАГАЙТЕ БЛИНД ЗА ДА ГО ПРОВЕРИТЕ.Ако е хак махате блинда и го банвате.Ако не е махате блинда и продължавате да играете. И задължително преди бан махайте БЛИНДА !. Пак по същия начин. Ако го няма на първата страница цъкате Next.
Във всеки сървър има AMX BANS това е система, която позволява на мен, играчите да следят всеки бан, кой админ го е поставил защо, , кога, на коя карта и много други неща. Така, че бан без демо не се приема ако баннете някой без демо ще има последствия.(само ако се оплаче играча де.) Как да ползваме бан менюто, когато изберете кой да баннете вище за колко време ще го баннете след това си има причина избирате ваща причина и цъкате съответното номерче ако няма такава причина, която търсите давате Custom и си я пишете.
.: За да ви е по-лесно може да бинднете тези 2 неща :. bind "v" amxmodmenu - Това ви е за amx mod menu-то много лесно стоят нещата. bind "j" amx_blind - Това ви е блинд менюто.
Моля за обида над админ банвайте за 1 ден и със снимка във ваща админска тема. Ако баннете някой и той пак влиза докладвайте на мен лично по skype за да взема аз мерки (с динамично ип е)
МОЛЯ АДМИНИТЕ: Viled, Ol' Dirty, *the*, Gopeto да дават мнение над молбите.
__________________________________________________________ На море за цялото лято. -- Все още на морето ;Д
CS-Nick: Talent
Настроение: happy=][
1.Как се казвате:Милен 2.На колко сте години:15 ще правя 16 :) 3.От кога играете в нашите сървъри:3-4 години от много време 4.В кои сървъри играете най-много: ZP #1, DM italy NEW 5.Nick:Sunsh!ne> ~ SouthWinD 6.Server: (Кой сървър желаете да сте админ)UCTT.info DM Mixed #1 [TELEPORTS][NEW], UCTT.info Classic Happy Hour :D [D2] #1 един от двата в който кажеш там 7.Някога били ли сте админ:Да и сега съм в ZP #1 8.Къде сте били админ до сега: Ще питам колегите, където сте били админ така, че не се трудете да лъжете.Твойте сървъри преди време 9.а колко време сте били админ:много, аз съм си все още :) 10.Ползвалили сте amx_blind: Ако да кажете за какво служи.ПФФФ много пъти съм я ползвал.Става черен екрана на даден играч и ако той продължава да убива и знае какво прави значи е хак ако се лута из мапа значи не е 11.След като ви дам права е задължително да имате собствена тема в ТОЗИ раздел като ТАЗИ, задължително трябва да прикачвате демо на следните видове хакери: Wall, AIM, KZX (Ако някой има speed + от изброените хакове го баннвате без демо, но е хубаво да го впишете в темата дори да нямате демо).е мн ясно аз си имам тема 12.Защо искате да станете админ.Харесват ми сървърите ти 13.Какво не ви харесва в сървърите.Хакерите и до преди вчера лага 14.Какво ви харесва в сървърите.Всичко, подобрения абе много неща 15.Прочетохте ли цялата тема(дори долу)да 16.Skype:?bart_6171 17.По колко време може да играете в сървърите?1-2-3-4-5-6 часа много някой път и до 10 часа мога ;)
__________________________________________________________ "За да открием истината, е нужно поне веднъж в живота си да подложим всичко на съмнение" - Р. Декарт
Регистриран на: Пет Окт 30, 2009 3:53 pm Мнения: 1764 Местоположение: www.UCTT.info Hide'n'Seek #1
CS-Nick: *Striker*
Настроение: wiiiiiiii :D
1.Как се казвате: Стоян 2.На колко сте години: 13, скоро 14 3.От кога играете в нашите сървъри: Скоро 1 година 4.В кои сървъри играете най-много : DM Mixed, Happy 5.Nick: *Striker* 6.Server: (Кой сървър желаете да сте админ) DM Mixed, понеже съм СМС админ, искам да стана РЕАЛ админ 7.Някога били ли сте админ: Еми да, нали тука съм ;д 8.Къде сте били админ до сега: Ще питам колегите, където сте били админ така, че не се трудете да лъжете. Тука хД 9.а колко време сте били админ:Еми нз, май 3-4 месеца ли, 2-3 ли, нз точно 10.Ползвалили сте amx_blind: Ако да кажете за какво служи. Да. Прави екрана на играча черен и ако играча убива, значи е хак 11.След като ви дам права е задължително да имате собствена тема в ТОЗИ раздел като ТАЗИ, задължително трябва да прикачвате демо на следните видове хакери: Wall, AIM, KZX (Ако някой има speed + от изброените хакове го баннвате без демо, но е хубаво да го впишете в темата дори да нямате демо). Аз си имам :) 12.Защо искате да станете админ. Защото от време на време засичам хакер, и не ми се праща всеки месец СМС, само за да ги хващам тези играчи 13.Какво не ви харесва в сървърите. Еми лага, който го имаше преди, ама сега май няма нищо такова, освен някой друг админ ... 14.Какво ви харесва в сървърите. Еми античийта, някой друг админ, някои играчи които играят :) 15.Прочетохте ли цялата тема(дори долу) Да 16.Skype:? baddog33 17.По колко време може да играете в сървърите?4-5 часа ;д, особено сега лятото мога да съм 6-7 часа хД
__________________________________________________________ Горд Съм!!! Че Съм.. БЪЛГАРИН!!! - Цъкнете "Дай" моля :) и благодаря :)
В даден сървър бе.А аз искам в друг поне така аз го разбирам айде ти като си админ и в други сървър на UCTT нещо казвам ли ти пхаха SMOKER като е админ защо подава и той айде моля ти се
__________________________________________________________ "За да открием истината, е нужно поне веднъж в живота си да подложим всичко на съмнение" - Р. Декарт
В даден сървър бе.А аз искам в друг поне така аз го разбирам айде ти като си админ и в други сървър на UCTT нещо казвам ли ти пхаха
Не е за даден сървър не съм написал такова нещо казал съм точно и ясно: Ако сте админ вече не давайте молба А той е админ защото е ... Не е пускал молби ...
__________________________________________________________ На море за цялото лято. -- Все още на морето ;Д
Добре извинявам се може да ми изтриете молбата
1.Как се казвате:Симеон Огнянов Великов 2.На колко сте години:15 3.От кога играете в нашите сървъри:5-6 Месеца 4.В кои сървъри играете най-много:Hide'n'Seek #1.cs1.uctt.info:27017 5.Nick:hatefuL^_x 6.Server: (Кой сървър желаете да сте админ):Hide'n'Seek #1 7.Някога били ли сте админ:Около 20-тина пъти. 8.Къде сте били админ до сега: Ще питам колегите, където сте били админ така, че не се трудете да лъжете:Hide'n'Seek Floppytown.Deathmark.SS CS 1.6.Frozen миналата година в детръна. 9.а колко време сте били админ:1 месец Флоппи онли.Детмарк няколко дена.Фрозен 1 месец. 10.Ползвалили сте amx_blind: Ако да кажете за какво служи:Да прави екрана черен на играячите с хак. 11.След като ви дам права е задължително да имате собствена тема в ТОЗИ раздел като ТАЗИ, задължително трябва да прикачвате демо на следните видове хакери: Wall, AIM, KZX (Ако някой има speed + от изброените хакове го баннвате без демо, но е хубаво да го впишете в темата дори да нямате демо). 12.Защо искате да станете админ:Не ми е за да се фукам, ами да помагам на играчите, които се учат, за да премахвам хакерите,спийдарите...и останалите хакери които не сам споменал. 13.Какво не ви харесва в сървърите:Нямам мнение по въпроса. 14.Какво ви харесва в сървърите:Специално на мен, че лага се махна и има лж статс, админите са добри. :) 15.Прочетохте ли цялата тема(дори долу).Да 16.Skype:? - shimky.theowner 17.По колко време може да играете в сървърите? 6 часа нормално :)
__________________________________________________________ Ако искаш да си най-добрият, трябва да отстраниш най-добрия.
Последна промяна hatefuL на Съб Юли 03, 2010 10:40 pm, променена общо 1 път
Как се казвате: Илия Петров 2.На колко сте години: 17 3.От кога играете в нашите сървъри: 8 месеца 4.В кои сървъри играете най-много: ЮКТТ ХНС #1 5.Nick: h4ckED , но приципно е малко по различен 6.Server: (Кой сървър желаете да сте админ): ЮКТТ ХНС #1 7.Някога били ли сте админ: Да в Вашите сервери , и в един друг 8.Къде сте били админ до сега: Ще питам колегите, където сте били админ така, че не се трудете да лъжете. : ЮКТТ ХНС #1 9.а колко време сте били админ: 2 месеца но това е за вашите сервери , но като цяло е повече 10.Ползвалили сте amx_blind: Ако да кажете за какво служи. : Ми до колкото знам е когато има уалер или аимер когато го блинд дои продалжава да трепе , то той е за бан или каквото се прецени ... 11.След като ви дам права е задължително да имате собствена тема в ТОЗИ раздел като ТАЗИ, задължително трябва да прикачвате демо на следните видове хакери: Wall, AIM, KZX (Ако някой има speed + от изброените хакове го баннвате без демо, но е хубаво да го впишете в темата дори да нямате демо). : ОК 12.Защо искате да станете админ. : Ми конкретна причина нямам но харесвам ЮКТТ , и ми е яко да играя тук ... 13.Какво не ви харесва в сървърите. : Липсата на админи в сервера , щот когато има хакери са вбесявам ;@ 14.Какво ви харесва в сървърите. : че става купон 15.Прочетохте ли цялата тема(дори долу) : Естествено 16.Skype: frozen.ftw 17.По колко време може да играете в сървърите? от 2 часа до 5-6
- Моля споделете, колкото се може повече информация така имате по-голям шанс
1.Как се казвате: Симеон 2.На колко сте години: 18 3.От кога играете в нашите сървъри: от много отдавна , знаете ме 4.В кои сървъри играете най-много: в ЗП 1 и 2 и малко детрън 5.Nick: pSyCh 6.Server: (Кой сървър желаете да сте админ) Deathrun EXTREME #2 7.Някога били ли сте админ: да 8.Къде сте били админ до сега: Ще питам колегите, където сте били админ така, че не се трудете да лъжете. : тук , лонг агоу 9.а колко време сте били админ: нямам си представа , но щях да продължа но стана ужасна грешка, каспара знае , бих искал да 10.Ползвалили сте amx_blind: Ако да кажете за какво служи. не съм го ползвал , но знам че заслепява екрана на играча и ако продължи да играе значи е хак , ако се върти като мишка в магазин за сирене не е хак 11.След като ви дам права е задължително да имате собствена тема в ТОЗИ раздел като ТАЗИ, задължително трябва да прикачвате демо на следните видове хакери: Wall, AIM, KZX (Ако някой има speed + от изброените хакове го баннвате без демо, но е хубаво да го впишете в темата дори да нямате демо). 12.Защо искате да станете админ. искам да получа втори шанс от дани и да покажа какво мога :) 13.Какво не ви харесва в сървърите: многото СМС админи , който си нямат представа от амхмодменюто 14.Какво ви харесва в сървърите. всичко , хората , форума 15.Прочетохте ли цялата тема(дори долу) да 16.Skype:? red_men_1 17.По колко време може да играете в сървърите? сега ваканцията мога да отделям доста време , сутрин по 2-3 часа ислед обяд па може и вечер когато не съм навънка
EDIT: добавен евентуален 2 сървър DR 2 EDIT2: да не кажете че нещо променям , споменавам промените тук , отказах се от Зп2 искам само в Deathrun EXTREME #2
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл