Регистриран на: Пет Юни 18, 2010 8:30 am Мнения: 54 Местоположение: Пловдив
CS-Nick: iHACK | br0keN, IROND*CK
Настроение: Негипсирано^
Офтопик:
Concorde написа:
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT : [huh.gif]: ебаси, ти с изкуство ли се занимаваш :D тая молба цял роман, браво за труда :D
Не изкуство, дар слово се нарича. Занимава не е точната дума, по-скоро "набляга" на начина, по който се изразявам , драги съратнико.
[S]m0k3r ;] написа:
И аз УЖАСНО много го препоръчвам ! Добър е, играе постоянно като аз влезна, пък не влизам толкова рядко
Благодаря за подкрепата, Striker. Оценявам го. :)
buji написа:
Няма ли да престанеш да препоръчваш... Нали трябваше четири админа да си дават мненията за молбите ? Така като препоръчваш не даваш никакъв шанс на другите.
Кхъм, човекът изразява лично мнение, това че не го позволяваш говори лошо за теб. ;)
Език свещен на моите деди, език на мъки, стонове вековни, език на тая, дето ни роди, за радост не - за ядове отровни. Aut Ferrum aut nihil ! Il y a deux leviers pour stimuler les gens - l'intérêt et la peur!
Последна промяна br0keN на Чет Юли 29, 2010 9:19 am, променена общо 1 път
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT : [huh.gif]: ебаси, ти с изкуство ли се занимаваш :D тая молба цял роман, браво за труда :D
Не изкуство, дар слово се нарича. Занимава не е точната дума, по-скоро "набляга" на начина, по който се изразявам , драги съратнико.
[S]m0k3r ;] написа:
И аз УЖАСНО много го препоръчвам ! Добър е, играе постоянно като аз влезна, пък не влизам толкова рядко
Благодаря за подкрепата, Striker. Уценявам го. :)
buji написа:
Няма ли да престанеш да препоръчваш... Нали трябваше четири админа да си дават мненията за молбите ? Така като препоръчваш не даваш никакъв шанс на другите.
Кхъм, човекът изразява лично мнение, това че не го позволяваш говори лошо за теб. ;)
Би трябвало да си запази мнението за себе си,тъи като не е редовен и не би трябвало да дава мнение по принцип...
__________________________________________________________ България има природни богатства, България има народ несломим, България има от всичко по малко, но само един футболен тим. Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести! И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
Регистриран на: Нед Мар 07, 2010 10:02 pm Мнения: 555 Местоположение: de_dust2 X
CS-Nick: Deagle PoweR
Настроение: Happy
kokkoo92 написа:
PROFESSIONAL написа:
The Pretender написа:
The Pretender написа: 1.Как се казвате:Симеон 2.На колко сте години:18 3.От кога играете в нашите сървъри:6-месеца 4.В кои сървъри играете най-много:UCTT.info Death Run EXTREME #2 и UCTT.info Zombie Plague [NEW] #1 5.Nick:The pretender 6.Server: (Кой сървър желаете да сте админ):UCTT.info Zombie Plague [NEW] #1 и UCTT.info Death Run EXTREME #2 7.Някога били ли сте админ:Да 8.Къде сте били админ до сега:В моите сървари 9.а колко време сте били админ:6-месеца 10.Ползвалили сте amx_blind:Не но ще свикна ако стана админ 11.След като ви дам права е задължително да имате собствена тема в ТОЗИ раздел като ТАЗИ, задължително трябва да прикачвате демо на следните видове хакери: Wall, AIM, KZX (Ако някой има speed + от изброените хакове го баннвате без демо, но е хубаво да го впишете в темата дори да нямате демо).-Добре 12.Защо искате да станете админ.За да слайвам бугери в деатръна и понякога в зомби плага влизат хакове 13.Какво не ви харесва в сървърите.Няма такова нещто 14.Какво ви харесва в сървърите.Всичко 15.Прочетохте ли цялата тема(дори долу)-Да 16.Skype:skapania_domat Но ти Дани ми го имаш 17.По колко време може да играете в сървърите-2-3-4-5 часа
PROFESINAL написа Пф ... отново трябва да се намеся и се извинявам много , но като чета такива кандидатури ... Вчера го баннах за хак в ХНС , а сега админ ще става ?
Абе кога си ме баннвал я ми виж ника и говори (The pretender) да не си баннал един нов Тhe Pretender ? !!! :)
Хаха точно по скайпа ти и ника те познах .. с кзх в хнс не се прави на невинен .
Тоя Брат ми ще го пребия ! той е на 11 ии се мисли за мн добър ! :Х само ми дава скупа аа е ебати палячото ! не му вярваитее ! е сега мъ трия сички коментари !
Тея номера с братя и сестри са изтъркани не мислиш ли ?
Регистриран на: Пет Юни 18, 2010 8:30 am Мнения: 54 Местоположение: Пловдив
CS-Nick: iHACK | br0keN, IROND*CK
Настроение: Негипсирано^
Офтопик:
buji написа:
br0keN написа:
Concorde написа:
[S]m0k3r ;] написа:
Благодаря за подкрепата, Striker. Оценявам го. :)
buji написа:
Би трябвало да си запази мнението за себе си,тъи като не е редовен и не би трябвало да дава мнение по принцип...
Не видях никъде подобно правило, което забранява свободното изказване. Така че , НЕ, не бива да си запазва мнението за себе си. Не пробвай да спориш на тема с реторичен отговор. Няма смисъл да пълниш темата със спам, който може да бъде избегнат. :)
Цитат:
"Вместо да отговорите на въпроса Какъв е смисълът на живота? , вие предпочитате да възпроизведете проблема и да гоните "бездънни" теми."
Език свещен на моите деди, език на мъки, стонове вековни, език на тая, дето ни роди, за радост не - за ядове отровни. Aut Ferrum aut nihil ! Il y a deux leviers pour stimuler les gens - l'intérêt et la peur!
1.Как се казвате:Атанас Китанов 2.На колко сте години:19 3.От кога играете в нашите сървъри:от няколко дена 4.В кои сървъри играете най-много:Hide'n Seek 5.Nick:hpL.pErfEct 6.Server: (Кой сървър желаете да сте админ)Hide'n Seek 7.Някога били ли сте админ:Да 8.Къде сте били админ до сега: Ще питам колегите, където сте били админ така, че не се трудете да лъжете.:В мой сервер и на един приятел. 9.а колко време сте били админ:6 месеца 10.Ползвалили сте amx_blind: Ако да кажете за какво служи.:да ползвал сам,заслепява екран на даден играч попринцип с червен цвят. 11.След като ви дам права е задължително да имате собствена тема в ТОЗИ раздел като ТАЗИ, задължително трябва да прикачвате демо на следните видове хакери: Wall, AIM, KZX (Ако някой има speed + от изброените хакове го баннвате без демо, но е хубаво да го впишете в темата дори да нямате демо). 12.Защо искате да станете админ.Има много нарушители като Хакери,Спамери,Рекламни лица и деца които си псуват :) 13.Какво не ви харесва в сървърите.:всичко ми харесва няма нещо което да не ми харесва. 14.Какво ви харесва в сървърите.Всичко :) 15.Прочетохте ли цялата тема(дори долу):да 16.Skype:?isaac4o 17.По колко време може да играете в сървърите?:завършил съм Училище и ако стана админ ще отдам цялото време на сърварите :)
Съжалявам че си изказвам мнението на аз по цел ден съм в сервера , но него не съм го видял и 1 пат
Регистриран на: Пет Апр 02, 2010 7:30 am Мнения: 796 Местоположение: в гората
CS-Nick: Nooblike
Настроение: оТлИчЕн 666
h4cked написа:
finko89 написа:
1.Как се казвате:Атанас Китанов 2.На колко сте години:19 3.От кога играете в нашите сървъри:от няколко дена 4.В кои сървъри играете най-много:Hide'n Seek 5.Nick:hpL.pErfEct 6.Server: (Кой сървър желаете да сте админ)Hide'n Seek 7.Някога били ли сте админ:Да 8.Къде сте били админ до сега: Ще питам колегите, където сте били админ така, че не се трудете да лъжете.:В мой сервер и на един приятел. 9.а колко време сте били админ:6 месеца 10.Ползвалили сте amx_blind: Ако да кажете за какво служи.:да ползвал сам,заслепява екран на даден играч попринцип с червен цвят. 11.След като ви дам права е задължително да имате собствена тема в ТОЗИ раздел като ТАЗИ, задължително трябва да прикачвате демо на следните видове хакери: Wall, AIM, KZX (Ако някой има speed + от изброените хакове го баннвате без демо, но е хубаво да го впишете в темата дори да нямате демо). 12.Защо искате да станете админ.Има много нарушители като Хакери,Спамери,Рекламни лица и деца които си псуват :) 13.Какво не ви харесва в сървърите.:всичко ми харесва няма нещо което да не ми харесва. 14.Какво ви харесва в сървърите.Всичко :) 15.Прочетохте ли цялата тема(дори долу):да 16.Skype:?isaac4o 17.По колко време може да играете в сървърите?:завършил съм Училище и ако стана админ ще отдам цялото време на сърварите :)
Съжалявам че си изказвам мнението на аз по цел ден съм в сервера , но него не съм го видял и 1 пат
хахахаха с h4ckeD сме 12/24 в сървъра и тоя не сме го виждали ни 1 път.Но незнам може да сме сляпи...
CS-Nick: RsT* Sm0k3r ;]
1.Как се казвате:Джонатан 2.На колко сте години:16 Навършени 3.От кога играете в нашите сървъри:oт 3 години 4.В кои сървъри играете най-много:UCTT.info Zombie - Plague #1 [NEW] 5.Nick:RsT*Sm0k3r ;] 6.Server: (Кой сървър желаете да сте админ)UCTT.info Zombie - Plague #1 [NEW] 7.Някога били ли сте админ:не 8.Къде сте били админ до сега: Ще питам колегите, където сте били админ така, че не се трудете да лъжете.никаде ама един мои приятел ми показа как се използва АMX МОД-А за админите тека че ако ставам админ (aко :D) и много ми се иска... мога да използвам мод-а :D 9.а колко време сте били админ:Не сам бил :DD 10.Ползвалили сте amx_blind: Ако да кажете за какво служи.Мда знам нещо... то е за тия дето използват хаковете че ако на играча му стана черен екрана и тои продължава да килва начи е хак а ако се лута по мястото си начи не е 11.След като ви дам права е задължително да имате собствена тема в ТОЗИ раздел като ТАЗИ, задължително трябва да прикачвате демо на следните видове хакери: Wall, AIM, KZX (Ако някой има speed + от изброените хакове го баннвате без демо, но е хубаво да го впишете в темата дори да нямате демо).Имам си тема 12.Защо искате да станете админ.Играем по цял ден на Сървърите ти мн са яки :D 13.Какво не ви харесва в сървърите.Лаг... мн лаг има брат ! 14.Какво ви харесва в сървърите.Освен че е мн як ?! :P 15.Прочетохте ли цялата тема(дори долу)Всичко 16.Skype:? zacchei.jonathan 17.По колко време може да играете в сървърите?аз като казах играем по цял ден [6, 9 часа най много]
CS-Nick: j0x
.:K@sP@R40 ;] написа:
Имам нужда от нови админи просто сървърите са много посещавани и дори по 20 админа на сървър не стигат !!!
Не всеки ще стане админ и не всеки може да бъде админ в UCTT ние имаме изисквания.
http://www.UCTT.info търси админи с опит и с добра преценка за играта. Моля, когато подавате молба не лъжете защото всеки от админите ми знае играчите, които играят често и знаят на какво си способен ТИ.
.: Примерна молба :.
- Моля споделете, колкото се може повече информация така имате по-голям шанс
1.Как се казвате:Иван 2.На колко сте години:16 3.От кога играете в нашите сървъри:5-6 месеца 4.В кои сървъри играете най-много: Тук DM DusT2 [4ever]. 5.Nick:j0x 6.Server: (Кой сървър желаете да сте админ) DM DusT2 [4ever] Tук. 7.Някога били ли сте админ:Не. 8.Къде сте били админ до сега: Ще питам колегите, където сте били админ така, че не се трудете да лъжете.Не, не съм бил. 9.а колко време сте били админ: 10.Ползвалили сте amx_blind: Ако да кажете за какво служи.Незнам за какво прави и за какво служи защото не ми се е налагало. 11.След като ви дам права е задължително да имате собствена тема в ТОЗИ раздел като ТАЗИ, задължително трябва да прикачвате демо на следните видове хакери: Wall, AIM, KZX (Ако някой има speed + от изброените хакове го баннвате без демо, но е хубаво да го впишете в темата дори да нямате демо). 12.Защо искате да станете админ.За да няма хакери. 13.Какво не ви харесва в сървърите.Лага. 14.Какво ви харесва в сървърите.Всичко освен хакерите и лага. 15.Прочетохте ли цялата тема(дори долу)Да. 16.Skype:?foxy-i-foxy 17.По колко време може да играете в сървърите?7-8 часа на ден.
След като подадете молба това, че не съм ви отговорил не значи нищо така, че МОЛЯ не ми пишете по skype като питате. Abe kaspare odobren li sum molq te pogledni temata. BLA BLA BLA.
Моля не пишете ИЗЛИШНИ КОМЕНТАРИ освен ако не сте админ вече в UCTT и нямате мнение над някоя молба.
Моля давайте само по 1 молба ако искате в нея може да включите няколко сървъра, в които искате да сте админ а не да пишете по 2,3 мнения.
Ако сте админ вече не давайте молба
.: След като станете админ :.
В UCTT сървърите има добро amx_blind меню след като напишете amx_blind ще ви излене поле с играчи 1.Nick 2.Nick 3.Haker 4.Nick
След като цъкнете 3 до ника ще излезне 1 надпис BLIND ако той убие някой с блинда значи е хак Ако не знае какво става и се мотка по картата значи не е хак.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА ВСЕКИ ХАК СЛАГАЙТЕ БЛИНД ЗА ДА ГО ПРОВЕРИТЕ.Ако е хак махате блинда и го банвате.Ако не е махате блинда и продължавате да играете. И задължително преди бан махайте БЛИНДА !. Пак по същия начин. Ако го няма на първата страница цъкате Next.
Във всеки сървър има AMX BANS това е система, която позволява на мен, играчите да следят всеки бан, кой админ го е поставил защо, , кога, на коя карта и много други неща. Така, че бан без демо не се приема ако баннете някой без демо ще има последствия.(само ако се оплаче играча де.) Как да ползваме бан менюто, когато изберете кой да баннете вище за колко време ще го баннете след това си има причина избирате ваща причина и цъкате съответното номерче ако няма такава причина, която търсите давате Custom и си я пишете.
.: За да ви е по-лесно може да бинднете тези 2 неща :. bind "v" amxmodmenu - Това ви е за amx mod menu-то много лесно стоят нещата. bind "j" amx_blind - Това ви е блинд менюто.
Моля за обида над админ банвайте за 1 ден и със снимка във ваща админска тема. Ако баннете някой и той пак влиза докладвайте на мен лично по skype за да взема аз мерки (с динамично ип е)
МОЛЯ АДМИНИТЕ: Viled, Ol' Dirty, *the*, Gopeto да дават мнение над молбите.
CS-Nick: Da He noBTaPuaM ;]
1.Как се казвате: Стефан 2.На колко сте години: 17 3.От кога играете в нашите сървъри: Месец.. може и повече. :) 4.В кои сървъри играете най-много: Sad Hour & Happy Hour 5.Nick: Da He noBTaPuaM ;] 6.Server: Както по-горе бях написал - Sad & Happy hour 7.Някога били ли сте админ: Да. 8.Къде сте били админ до сега: silver-cs и много други, но не са кой знае колко известни. :) 9.А колко време сте били админ: Нямам си на представа.. 10.Ползвали ли сте amx_blind: Екрана на играча става черен и не се вижда нищо. :) 11.След като ви дам права е задължително да имате собствена тема в ТОЗИ раздел като ТАЗИ, задължително трябва да прикачвате демо на следните видове хакери: Wall, AIM, KZX (Ако някой има speed + от изброените хакове го баннвате без демо, но е хубаво да го впишете в темата дори да нямате демо). 12.Защо искате да станете админ: За да спомогна на сървъра, а и докато играя рядко виждам админ. :) 13.Какво не ви харесва в сървърите: Играят играчи с пинг над 200, друго няма.. :) 14.Какво ви харесва в сървърите: Всичко останало. 15.Прочетохте ли цялата тема(дори долу): Да. 16.Skype:? tri4ko_ 17.По колко време може да играете в сървърите? Играя от сутрин, до към 7 часа.. като се прибера пак играя.. може би 12/24 :D
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл