Забележете от менюто може да променяте много настройки от играта: Да си смените името, бързината на мишката, пуснете демо/ спрете демо, (без да вадите конзолата или менюто от ескапе) Да си смените цвета на мерника, смените ръката, с която държите оръжието, пуснете/спрете графиките на нета, да си пуснете FPS-то да се показва горе в десния ъгъл да нагласяте къде да се намира Net graphics, дали радара да е трансперантен или не и още много други.
Промени: Версия: Beta V 2.00 : Главната промяна е че файла е .ехе а не зип както 1.3. Очаквайте още описани промени утре защото сега ми се спи. Очаквайте в следващата версия CD KEY проблема да е оправен.
Браво!Страхотно!Само нвидях едно да си написал,но може и да си го направил се пак да кажа да довавиш сървърите във фаворити.Иначе като я дадеш някой може да я качи в замунда ;)
__________________________________________________________ MY SKYPE: smarfa_95 Connection to server failed. Пфф идиоти.. ;х
Еми да мисля, че е крайно време да го направиме и ние ;) Казах ви, че като ми се занимава и има за кои сървъри да го напрвя ще направя и наш ЦС :) А това със Замундата моля намерете УП за замунда да го качи
__________________________________________________________ На море за цялото лято. -- Все още на морето ;Д
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл